Inschrijven watergewenning 2018-2019

Sunday, 4 November, 2018 - 10:00

In het najaar 2018 starten we weer met lessen watergewenning. Dit jaar gaan we het eens over een andere boeg gooien. In plaats van 2 reeksen van 10 lessen bieden we U nu een seizoen aan van november tot eind mei. We behouden nog steeds 2 groepen: 

Baby's en peuters (kleiner dan 1 meter) met begeleiding

• Ze werken in groepjes van maximaal 12 baby’s, begeleid door één van de ouders. Met behulp van spelmateriaal toont de monitor oefeningen die dan door de ouders en baby’s uitgevoerd worden. Samen met de moni werken we aan het  plezier beleven in het water. Zo kunnen zij mee evolueren tot de leeftijd van ongeveer 3,5 jaar. (lengte >1m)  Daarna kunnen zij deelnemen aan watergewenning voor kleuters.

Peuters en kleuters (groter dan 1 meter) zonder begeleiding

  • Hier werken we in groepjes van maximaal 8 kinderen, die onder begeleiding van onze monitor en met behulp van spelmateriaal, al spelenderwijs zich als een visje in het water voelen. 
  • De kinderen kunnen zich evolueren en zo verschillende vaardigheden leren die ze dan op hun beurt weer kunnen gebruiken voor de latere zwemlessen. 

Hierbij volgen we de leerlijn van Gezinssport Vlaanderen. Zij hebben 4 diploma's voor baby's (van waterukkie tot waterpeuter), 3 voor de kleuters (van waterrakker tot waterbengel) en nog 2 voor de gevorderden: waterratten en waterspetter.

De begeleiding staat borg voor kwaliteit. Onze monitoren kregen hiervoor een speciale opleiding.

 

 

 
1 Start 2 ok
Page 1 of 2
Het rijksregisternummer van het kind zonder puntjes(11 cijfers yymmdd.....)
Ik schrijf mijn zoon/dochter in voor watergewenning
Lengte van het kind in cm (indien zonder begeleiding, moet het kind omwile van de veiligheid meer dan 100 cm zijn)
Lengte van het kind in cm
Medische info (wat de moni moet weten)
Het rijksregisternummer van de begeleider zonder puntjes(zie paspoort)
Andere info
Afdeling: 
Watergewenning
Leeftijdscategorie: 
kleuter